Enric Llonch

Week Pocket: de seguir, ser exclusiu i gravar la policia

August 14, 2014 | 2 Minute Read |

No és cap de setmana però toca una nova entrega del meu Week Pocket, amb un grapadet d’articles interessants que s’han publicat durant els últims dies. Som-hi!

Tenemos otra caca que ha tocado el ventilador, Víctor, y yo no tengo nada claro el asunto. La exclusividad (ya se ha confirmado que temporal) de Rise of the Tomb Raider en Xbox One ha levantado una polvareda sobre el tema de los juegos exclusivos que casi parece inaudita.

pinjed i chiconuclear discuteixen a Anait sobre les exclusives al món dels videojocs. La cantera antes que la cartera.

Llega un momento en el que uno empieza a darse cuenta que, desde pequeños, nos han educado haciéndonos creer que el ser humano es especial.

El Víctor (Ramírez) reflexiona sobre alguns aspectes de la cultura actual global. El recomano principalment perquè és un dels articles més ben escrits que he llegit del Víctor i perquè és un altre blog personal que està bé, ¡qué caray!.

Si la gente no está acostumbrada a que los juegos hablen de temas serios o sensibles, que solo sean fuentes de diversión y color y fantasía; si no pueden entender que si todos los medios de expresión pueden tratar todos los temas (incluso el asesinato de inocentes, desde la poesía hasta los dibujos animados) los videojuegos también pueden y acabarán haciéndolo… pues, yo qué sé: que empiecen a entenderlo.

Segon article d’Anait que recomano en aquest Week Pocket. Aquest va sobre un dels serials que es repeteixen cada estiu: Plats Bruts, Verano Azul i els conflictes de l’est, i a més té una referència genial a The Wire que no us podeu perdre. La pregunta és: els videojocs els poden tractar amb serietat i encert?

En cuestión de días estaré de mudanza, uno de esos trámites de la vida que según uno pasa se promete no volver a tener que sufrir.

Un d’aquells articles útils i que et fan pensar una estoneta, a infa.me, sobre les mudances, desprendre’s de les coses i algun consell a l’hora de vendre-les.

If you wanted to create a script generator for America’s local news it would be tragically easy. A local black teen is walking on the street in his neighborhood. He is confronted by police. He is shot multiple times and killed. Police have “nothing to say at this time.” The officer involved has been placed on “administrative leave.” (He’s still getting paid.) People are angry. Change is coming. Then it happens again.

T.C. Sottek parla en una editorial a The Verge d’alguns successos recents als Estats Units que posen en dubte el paper sempre correcte de la policia nord-americana. També ha escrit un article recent sobre el dret a gravar els agents de la policia per després demostrar els actes.