Enric Llonch

Redemption: Abril 2015

May 01, 2015 | 2 Minute Read |

Ja és maig però tocava fer el Redemption del mes passat. No hi ha hagut cap gran llançament musical (he escoltat una mica els nous discs de Young Thug i Tyler, The Creator però poca cosa més nova) i les sèries que he començat a veure són de fa temps. Però hi ha alguna coseta interessant.

Nicki Minaj: My Time Now / Again

Si no heu vist aquests dos documentals i voleu descobrir un artista que segurament havíeu criticat, feu-ho ara. Els dos són de la MTV: el primer està gravat abans del llançament del primer àlbum de Nicki Minaj (Pink Friday) i el segon es va gravar fa molt poc, abans del llançament de l’últim disc, The Pinkprint. Estan penjats per YouTube i a la web d’MTV, o sigui que cap problema. No és un documental per a fans (que òbviament també), sinó per a qualsevol que vulgui obrir la seva ment i descobrir Onika Maraj. I per cert, ara que estem parlant d’ella, aquest mes m’he comprat Pink Friday: Roman Reloaded i Pink Friday en físic, que no els tenia — ara només em falta The Re-up.

Música

Aquest mes recomano seguir la meva playlist d’Spotify d’abril, amb cançons que he descobert aquest mes i alguna coseta més. Com funcionarà això de les llistes mensuals? M’he plantejat si ara, com que s’ha acabat l’abril, hauria de fer una selecció i traspassar les que més m’agraden a la llista de maig, però seria molt complicat i una mica inútil. Així doncs he decidit que les playlists mensuals seran per a les cançons que he descobert o s’han publicat durant aquell mes. La d’abril ja està tancada i ara toca maig.

Per altra banda, havia de fer alguna cosa amb les cançons que he descobert a l’abril però que no puc col·locar a cap llista (no són de rapers o d’artistes que segueixi concretament). Per això he fet dues noves playlists: low, amb música més tranquila, i high, amb música més animada. Espero que us agradin.

Sèries

He començat Daredevil, que m’està encantant: súper ben feta i una història interesant que desconeixia completament; no és una Arrow, sens dubte. Porto només dos capítols, així que pot canviar. Si l’acabo aviat n’escriuré un comentari al proper Redemption.

També he acabat la primera temporada de Teen Wolf (I know…), la tercera de Shameless, he començat The Following, Finding Carter —de MTV i força entretinguda, de les més “adultes” de MTV ara mateix— i Wilfred, i he reprès l’última de Grey’s Anatomy.

Altres

Si no em seguiu a Pinterest —ho heu de fer!— no ho haureu vist. He fet un mock-up d’un disseny alternatiu de Yeezus. La cover sola la vaig posar també a reddit i imgur.