Enric Llonch

Les 20 cançons que em molen més

August 07, 2014 | 1 Minute Read |

Ho pensava posar al final d’un article lloant Spotify però al final m’ha anat tan bé que ho he decidit publicar en un post a part.

He escollit 21 cançons que últimament escolto força. No és el Top de les que m’agraden més ni de les que considero millors, simplement cançons que a dia d’avui escolto força i m’encanten.

És molt possible que d’aquí a uns mesos canviï força la llista per dos motius: les cançons que escoltem a l’estiu no acostumen a ser les mateixes que en altres èpoques de l’any, per exemple a l’hivern; el segon motiu té a veure amb l’altre article, el que parla sobre Spotify - aquest servei de música en streaming ha fet canviar els meus hàbits de música i poques vegades escolto àlbums sencers, fluctuo molt i tot i que els gustos es mantenen, les cançons «trending» varien amb facilitat.

Dit això, aquesta és la llista de les 21 cançons que em molen més ara mateix. He creat una llista de reproducció a Spotify, per si algú li va millor així. Com a últim comentari (curiositat!), la cançó del Bonus la tenia pensada des del principi, quan encara no sabia ni quines escolliria ni quantes vindrien abans del Bonus.

 1. Geronimo
 2. Rollercoaster
 3. Say it, just say it
 4. Changing of the seasons
 5. Two Fingers
 6. I’m alive (life sounds like)
 7. Thank you
 8. On our way
 9. Fuck up California
 10. Oh my lord
 11. Next year
 12. Cheatercheaterbestfriendeater
 13. I wanna get better
 14. Beware the dog
 15. Best day of my life
 16. Cross my mind
 17. If so
 18. Chocolate
 19. Love Natural
 20. Love is All I got
 21. Bonus: Happy Little Pill

Llegeix també: Spotify és Déu