Enric Llonch

Les 20 cançons que em molen més

August 07, 2014 | 1 Minute Read |

Ho pensava posar al final d’un article lloant Spotify però al final m’ha anat tan bé que ho he decidit publicar en un post a part.

He escollit 21 cançons que últimament escolto força. No és el Top de les que m’agraden més ni de les que considero millors, simplement cançons que a dia d’avui escolto força i m’encanten.

És molt possible que d’aquí a uns mesos canviï força la llista per dos motius: les cançons que escoltem a l’estiu no acostumen a ser les mateixes que en altres èpoques de l’any, per exemple a l’hivern; el segon motiu té a veure amb l’altre article, el que parla sobre Spotify - aquest servei de música en streaming ha fet canviar els meus hàbits de música i poques vegades escolto àlbums sencers, fluctuo molt i tot i que els gustos es mantenen, les cançons «trending» varien amb facilitat.

Dit això, aquesta és la llista de les 21 cançons que em molen més ara mateix. He creat una llista de reproducció a Spotify, per si algú li va millor així. Com a últim comentari (curiositat!), la cançó del Bonus la tenia pensada des del principi, quan encara no sabia ni quines escolliria ni quantes vindrien abans del Bonus.

  1. Geronimo
  2. Rollercoaster
  3. Say it, just say it
  4. Changing of the seasons
  5. Two Fingers
  6. I’m alive (life sounds like)
  7. Thank you
  8. On our way
  9. Fuck up California
  10. Oh my lord
  11. Next year
  12. Cheatercheaterbestfriendeater
  13. I wanna get better
  14. Beware the dog
  15. Best day of my life
  16. Cross my mind
  17. If so
  18. Chocolate
  19. Love Natural
  20. Love is All I got
  21. Bonus: Happy Little Pill

Llegeix també: Spotify és Déu