Enric Llonch

If You're Reading This It's Too Late

February 15, 2015 | 1 Minute Read |

Interessant el que ha fet el raper canadenc Drake amb aquest nou LP. Després de publicar àlbum el 2013 —Nothing Was The Same seguia la fórmula Drake dels projectes anteriors: cançons on canta i rapeja sobre temes personals com les seves relacions, el seu passat i l’èxit que ha aconseguit amb el temps—, Drake va sorprendre a tothom amb un llançament digital inesperat d’un projecte tambe inesperat.

En comptes de l’àlbum Views From The Six —que està en desenvolupament i arribarà en algun moment d’aquest any si tot va bé— vam tenir una mena de mixtape que es venia com a àlbum complet —per finiquitar el seu contracte amb Cash Money, diuen—. If You’re Reading This It’s Too Late és sorprenentment un projecte amb cohesió, no semblen cançons abandonades d’un lloc i de l’altre com passaria si fos un autèntic mixtape. És l’àlbum on Drake rapeja més, amb un catàleg de temes que s’estén lleugerament sobre beats trap i producció minimalista.

Tot i que no m’ha aconseguit atrapar, If You’re Reading This It’s Too Late m’ha fet veure Drake des d’un altre punt de vista i sens dubte és una de les escoltes més agradables de la primera meitat del 2015 gràcies al flow de Drake, el seu bon gust musical i els temes que desplega durant l’hora que dura el disc.

7