Enric Llonch

BlackBerry Q10, les primeres reviews

April 24, 2013 | 1 Minute Read |

Avui s’han publicat les reviews de la BlackBerry Q10 a la majoria de mitjans tecnològics nord-americans. Una gran part de les reviews coincideix que la Q10 no és un dispositiu ideal per a tots els públics.

Kevin Michaluk, de CrackBerry:

If you love your physical keyboard BlackBerry then the Q10 is for you - no question. If you’re a BlackBerry fan but want to step things up, you may opt for the BlackBerry Z10

Jonathan Geller, de BGR:

All in all, the BlackBerry Q10 is a phone for a very limited group of people. It’s for hardcore BlackBerry fanatics who have to have a physical keyboard, but to be honest, I don’t see much point in a phone like the Q10.

I per últim; Tim Stevens, d’Engadget:

The BlackBerry Q10 is, for the most part, exactly what we expected it to be: a Z10 with a smaller display and a physical keyboard. There’s not much between the two phones.

Un parell de coses interessants: la càmera sembla que és pràcticament idèntica a la del Z10. Si fos així, voldria dir que per fi tenim una Bold 9900 amb bona càmera. BlackBery ha mantingut tots els atractius d’aquest últim model (la 9900): molt bon teclat QWERTY i excel·lent bateria. Però realment val la pena tot això per sacrificar pantalla? Abans, amb OS 7, el teclat tàctil de les BlackBery era molt dolent, però a dia d’avui ja és igual o més ràpid que el físic. Quin sentit té la Q10?