Enric Llonch

Colophon

Vaig néixer fa relativament pocs anys. Aquí publico algunes de les coses que escric — ara mateix, principalment sobre música.

Anteriors projectes

Tot això d’escriure va començar el 2010 amb un blog sobre informàtica, que un any més tard va acabar sent la web de tecnologia en català més llegida, Paella de Bits. Aparentment a la gent li agradava el que fèiem (vam guanyar el Premi Bloc Catalunya 2012, vam sortir a Catalunya Ràdio dues vegades, TV3, Cadena SER, i vam ser expositors al Fòrum IMPULSA-Príncep de Girona). Com a editor en cap de la web, també coordinava un equip de fins a nou persones, i manejava el contingut audiovisual. Posteriorment vaig llançar la web de videojocs La Zona i la de mitjans de comunicació MASSmedia. Podeu veure un vídeo reel d'aquells anys, o el canal de YouTube de La Zona i Paella de Bits. També he fet podcasts: Lover Rater, Realitat Real, Massa Informació. He sortit també al de MossegaLaPoma, però suposo que això és a part.

I ara?

He estudiat Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, i actualment sóc Video Content & Marketing Stratgegist a Cyberclick. Em pots trobar també a LinkedIn.

Cinema

Com a estudiant de Comunicació Audiovisual a la Pompeu, m’he centrat molt en el cine. De tot el que he fet a la carrera destaco dues coses:

He co-dirigit el curtmetratge SENEX dins del marc de l’assignatura Direcció Cinematogràfica. Vam haver d’idear, desenvolupar, fer càsting i realitzar un curt en menys de dos mesos, i el rodatge només podia durar un dia. Es va rodar al casal de gent gran de Llinars del Vallès amb una càmera analògica (16mm). Puc mostrar-lo a petició.

He co-dirigit DEADPAVO, un curtmetratge dins del marc del TFG (Treball de Fi de Grau). Podeu seguir-nos a Instagram. El curt ha sigut projectat a festivals de tot Europa:

  • Mecal Pro 2020 (Barcelona, ES)
  • Festival Internacional de Cine de Menorca (Menorca, ES)
  • LesGaiCineMad (Madrid, ES)
  • Mostra Out! (Mallorca, ES)
  • Omladinski Film Festival (Sarajevo, BO)
  • Euroshorts 2020 (Warszawa, PL)

Més escrits

He escrit coses en altres idiomes, és a dir, castellà i anglès.

Blog

El blog funciona amb Jekyll, a través de GitHub Pages. El disseny és Long Haul de Brian Maier Jr.